')); replace2=replace.replace(new RegExp('form','gim'),'div'); document.getElementById(Id_Rozblog_Comment).innerHTML='
'; } } xmlhttp.open("GET",'http://amiricod.rzb.ir/post/comment/'+CommentID,true); xmlhttp.send(); } function SM(strCode) {document.getElementById ('tex').value +=strCode;}

جستجوگر پیشرفته سایت



آخرين ارسال هاي تالار گفتمان
loading...
عنوان پاسخ بازدید توسط
3 3902 admin
3 4963 admin
2 5505 collage
1 3361 amiricod
0 3076 admin
0 2859 admin
0 2888 admin
1 4112 admin
1 3884 mandb
1 4571 mandb
0 3308 admin

ریدایرکت با htaccess + معرفی انواع ریدایرکت
 ریدایرکت با htaccess + معرفی انواع ریدایرکت

تعداد بازديد : 1378
برچسب ها : ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
اموزش ساخت دیتابیس به همراه ساخت یوزر و پسورد در phpmyadmin {لوکال هاست}
اموزش ساخت دیتابیس به همراه ساخت یوزر و پسورد در phpmyadmin {لوکال هاست}

تعداد بازديد : 1093
تغییر آدرس ورود به phpmyadmin
وقتی شما آدرس سایتی که روی دایرکت ادمین میزبانی میشه رو داخل مرور گر بزنید :
http://domain.com/phpmyadmin
صفحه ورود به دیتابیس می یاد .
برا اینکه این آدرس عوض بشه دستورات زیر رو داخل ssh سرور می زنیم :

 

nano /etc/httpd/conf/extra/httpd-alias.conf
سپس  دو خط زیر را پیدا می کنیم :
Alias /phpMyAdmin /var/www/html/phpMyAdmin/
Alias /phpmyadmin /var/www/html/phpMyAdmin/
یکی از خطوط را پاک می کنیم و سپس اولین کلمه phpmyadmin موجود در این خط را به کامه دلخواه خود تغییر می دهیم
در پایان آپاچی رو ریست می کنیم :
service httpd restart
تعداد بازديد : 1510
آموزش تغییر engine دیتابیس ها از InnoDB به MyISAM ( دسترسی یوزر )

  • InnoDB یکی از موتورهای ذخیره سازی اطلاعات در دیتابیس MySQL است. در مقایسه با سایر موتورهای ذخیره سازی پایگاه داده (همچون MYISAM و … ) ، InnoDB دارای نقصی در زمینه محاسبه فضای استفاده نشده در جداول دیتابیس است. این مسئله به مرور زمان باعث حجیم شدن پایگاه داده مربوطه خواهد شد.

    همانطور که می دانید در دیتابیس سرور یک فلدر با نام مشابه به ازای هر دیتابیس (در مسیر مشخص شده ) ایجاد می شود که این فلدر شامل موارد ذیل می باشد :

    -          تمامی فایلهای مربوط به دیتابیس

    -           فایلهای ibd  ، که تنها برای هر یک از جداول InnoDB  ایجاد می شود

    نکته : این فایلها شامل ساختار دیتابیس در سیستم/ سرور مربوطه می باشند و در زمینه ریستور قابل استفاده نخواهند بود.

    فایلهای ibd  شامل لاگ های مربوط به جداول innoDB  می باشند که به مرور زمان ، با انجام تراکنش ها ، حجم این فایلها به صورت چشم گیری بالا می رود و از آنجا که حجم اصلی دیتابیس از طریق فلدر موجود در دیتابیس سرور محاسبه می گردد لذا حجم کل دیتابیس نیز به همین منوال افزایش خواهد یافت.

    متأسفانه در MySQL (برخلاف MS-SQL ) ابزار یا دستوری برای حذف لاگ فایلها وجود ندارد. همچنین با حذف و ایجاد مجدد دیتابیس InnoDB  اگرچه این مشکل به صورت موقت حل خواهد شد ولی متاسفانه با انجام تراکنش های جدید و ازدیاد حجم لاگ فایلها مجدداً شرایط قبل تکرار خواهد شد.

    از آنجا که گزارش حجم جداول در ابزار PHP MY Admin شامل حجم لاگ فایلها نمی باشد لذا جمع حجم جداول کمتر از حجم واقعی اشغال شده  ،در همان زمان ، در دیتابیس سرور خواهد بود. همچنین حجم بک آپی که از این طریق تهیه می شود نیز به دلیل فوق ذکر ، کمتر از حجم واقعی خواهد بود.

    بنابراین راهکار عملی در صورت امکان ، تغییر موتور جداول از InnoDB  به MYISAM  میباشد. در صورتیکه شرایط جداول و کارکردهای مورد نیاز امکان این تغییر را فراهم ننماید ، تنها راهکار ممکن، ارتقاء سرویس میزبانی به پلان بالاتر با حجم دیتابیس مناسب خواهد بود.

    باتوجه به توضیحات ارائه شده در رابطه با فایل ibd  ، بک آپ هایی که به صورت خودکار (مانند بک آپ های ایران پیج ) از جداولInnoDB   تهیه می شوند قابل ریستور نخواهند بود لذا در صورتیکه موتور جداول دیتابیس شما InnoDB  می باشد به خاطر داشته باشید که باید به صورت دوره ای از طریق ابزار PHP MY Admin  نسبت به تهیه بک آپ از اطلاعات خود اقدام نمایید یا اینکه نسبت به تغییر به انجین MyISAM اقدام نمایید در غیر اینصورت متاسفانه ایران پیج ( و حتی سایر سرویس دهندگان ) در این مورد بک آپ قابل بازیابی جهت ارائه نخواهد داشت.

     

  • 1- برای تغییر engine دیتابیس ها از InnoDB به MyISAM  وارد phpmyadmin شوید

    ۲- بر روی نام دیتابیس کلیک کردید

    ۳- سپس تیبلی که نوع آن InnoDB هست را بر رویش کلیک کنید

    ۴-در صفحه جدید از تب های بالا بر روی oprations کلیک کرده

    ۵- در صفحه جدید گزینه Storage EngineDocumentation را یافته و از منوی کشویی جلوی آن MyISAM را انتخاب نمایید

    ۶- بر روی گزینه GO کلیک کنید

  • ۱- برای تغییر engine دیتابیس ها از InnoDB به MyISAM  وارد phpmyadmin شوید

    ۲- بر روی نام دیتابیس کلیک کردید

    ۳-در صفحه جدید از تب های بالا بر گزینه export کلیک کنید

    ۴- فایل را دانلود کنید و با notepad یا notepad++ واژه های InnoDB را یافته و با MyISAM جایگذاری کنید

    ۶- پس از انجام ابتدا یک دیتابیس جدید بسازید و سپس این فایل را که بر روی رایانه ویرایش کردید زیپ کرده ( به صورت dbname.sql.zip ) و سپس ایمپورت کنید

    ۷- مشخصات دیتابیس جدید را به فایل کانفیگ هاست اسکریپت اضافه کنید

    ۸- دیتابیس قدیمی را پس از تست کردن دیتابیس جدید حذف کنید

تعداد بازديد : 1641
آموزش نوشتن مطالب با سئو بالا و ایندکس سریع در گوگل
آموزش نوشتن مطالب با سئو بالا و ایندکس سریع در گوگل

روشهای اصلی نوشتن مطالب سئو شده در وب سایت یا وبلاگ – بخش اول

در بخش اول این آموزش روشهای اصلی نوشتن مطالب سئو شده در وب سایت یا وبلاگ را مورد بررسی قرار می دهیم. اصولی که رعایت آن می تواند ضمن بهینه سازی پست ها، رتبه پست های ارسالی سایت را بالا ببرد. بسیار سایتها و وبلاگهای پر محتوی را می شناسیم که با رعایت نکردن نکات بسیار ساده و پیش پا افتاده ارسال پست، نمی توانند موتورهای جستجو و بالطبع آن بازدیدکنندگان را دعوت و جذب سایتشان نمایند. لذا در این پست، برچسب ها یا کلمات کلیدی و در بخش بعدی پیوندهای یکتا مطرح می گردد.

روشهای اصلی نوشتن مطالب سئو شده در وب سایت یا وبلاگ - بخش اول

تعداد کلمات مطلب یا پست :
      هر پاراگراف می بایست 3 تا ۵ خط با ۴۰ تا ۷۰ کلمه باشد. تعداد کلمات هر جمله ۱۵ تا ۲۰ و موضوع پست ها ( تیترها ) نباید کمتر از ۷۰ کارکتر باشد ( حدود ۸ کلمه ). اگر متن بیش از ۳۰۰ کلمه بود، حتما  از میان تیتر با رنگ متفاوت استفاده شود.
نکته ۱ : پست های کمتر از ۳۰۰ کلمه برای بسیاری از ربات جستجوگرها مانند گوگل، بینگ و… اسپم محسوب می شود.
بدنه متن یا Description :
      پاراگراف اول در پست ها ( قبل از اولین اینتر مطلب ) مهمترین و با ارزشترین قسمت متن است که می بایست با عبارات اصلی و برخی کلمات کلیدی متن شروع شده باشد. به طور کلی Description یا توضیحات داده بین ۲۵ تا ۳۰ کلمه و نباید کمتر از ۱۵۶ کاراکتر باشد.
نکته ۲ : تمام کلمات موضوع بهتر است در پاراگراف اول وجود داشته باشد به این صورت که کلمات بصورت پخش شده بین جمله های پاراگراف اول باشد یا موضوع را در پاراگراف اول تکرار نمائید به طوری که منظور کل پست را برساند!
چکیده یا خلاصه مطلب :
      چکیده مطلب که در سایت قبل از ادامه مطلب نمایش داده می شود، حداکثر دارای ۱۴۰ کارکتر باشد و می بایست حاوی مفهوم کل پست ( مطلب ) باشد.
نکته ۳ : پاراگراف اول یا توضیحات را متفاوت از چکیده متن قرار دهید. یعنی ترکیبی از مرکز توجه کلمه کلیدی و عنوان SEO در وردپرسی که دارای پلاگین سئو است، بگذارید.
کلمات کلیدی یا کلید واژه ها :
       کلمات کلیدی بیش از ۱۵۰ و نهایتا ۲۰۰ کارکتر باشد. تعداد کلمات کلیدی بین ۶ تا ۱۰ کلمه که با علامت ویرگول لاتین ( , )  از یکدیگر جدا شده باشد و بهتر است اکثر این کلمات، در پاراگراف اول متن تکرار شده باشند. به طور کل کلمات کلیدی در عنوان، مطلب ( توضیحات و متن ) بیشتر استفاده شده باشد و حداقل ۲ بار از یک کلمه کلیدی در متن و بدنه مطلب استفاده شده باشد. برای تاکید کلمات کلیدی از خاصیت Bold استفاده شود ( نه بیش از حد ) که بهتر است برای بولد کردن از تگ <strong> استفاده شود.
نکته ۴  : گذاشتن بیش از حد کلمات کلیدی خصوصا چنانچه تعداد کلمات کلیدی به نسبت چگالی کلمات، بیشتر باشد، پست اسپم محسوب می شود.
چگالی کلمات کلیدی :
      چگالی کلمات کلیدی ، باید بین ۳ تا ۷ درصد باشد تا بهترین حالت سئو برای پست ایجاد شود. از رابطه زیر چگالی کلمات کلیدی محاسبه می شود:

تعداد کلمات کلیدی ( تکرار شده ) تقسیم بر تعداد کل کلمات مطلب ( پست ) ضربدر ۱۰۰ = درصد چگالی کلمات کلیدی

نکته ۵ : برای یک پست با ۳۰۰ کارکتر و چگالی ۳% می بایست ۹ کلمه تکرار شونده در پست باشد ( ۳۰۰*۳/۱۰۰=۹ )
اولویت کلمات کلیدی :
      کلید واژگان مرکزی که در اصل برچسب‌ها برای یک مطلب شناخته می شوند، ترتیب قرار گیری آنها در ترکیب یک پست به لحاظ درجه اهمیت آنها به صورت زیر است:
عنوان پست، اولین کلمه پاراگراف، خط های اول پاراگراف اول، پاراگراف اول، خطوط بالای متن
نکته ۶ : در استفاده از برچسب ها، فاصله کلید واژه ها از یکدیگر باید رعایت شود. یعنی واژه های تکرار شده خیلی به یکدیگر نزدیک نباشند و در همه جای متن پخش شده باشند. ( مثلا همه در یک خط نباشد )

پیوند یکتا :
     پیوندهای یکتا در اصل نمایانگر لینک پست ها هستند. بهترین حالت استفاده از پیوندهای یکتا در CMS هایی که امکان تنظیم آنها را داده اند ( مثل وردپرس ) قرار دادن شماره ID پست بعد از نام دامنه ( مثل http://m4i.ir/182 ) و سپس موضوع پست که بهتر است توسط مترجم گوگل به انگلیسی تبدیل شود. در پایان نیز استفاده از .html استفاده شود. ضمنا نامک در وردپرس ( Slug ) که از عنوان پست ( Name ) استفاده می کند، می بایست نتیجه پست را برساند و برای موتور جستجو قابل فهم باشد ( خصوصا اگر به انگلیسی ترجمه شود ) و در مجموع URL کوتاه باشد.
      نکته ۷ : در موضوع نمی توان از Space یا خط فاصله استفاده کرد و جایگزین آن Dash یا –  است. در وردپرس می توان از ساختار دلخواه که در تنظیمات و گزینه‌های پیوند یکتا ست، استفاده نمائیم  /%post_id%/%postname%.html
تصاویر در متن :
      تعداد عکس های استفاده شده در پست نباید بیش از ۳ تصویر باشد و حجم کل صفحه بهتر است بالای ۵۰۰Kb نباشد. ( لینک یک مطلب برای موتورهای جستجو و بازدیدکنندگان سبک باشد ). تصاویر حتما با img alt که از کلمات کلیدی در آن استفاده شده باشد، مثلا موضوع پست بعنوان alt باشد و a href نیز لینک همان پست. همچنین نام تصاویر با یک کلمه کلیدی یا موضوع – به این صورت که ترجمه فارسی به انگلیسی یک کلمه کلیدی انجام شود و بعد بعنوان اسم تصویر انتخاب شود – و ترجیحا در نام تصاویر عدد نشان دهنده سایز تصویر حتما ذکر شود. رزولیشن پیشنهادی ۷۲ یا ۹۶ dpi برای هر تصویر است.
      نکته ۸ : بهترین حالت این است که تصاویر مد نظرتان را به نرم افزار فتوشاپ منتقل نمائید و از منوی File گزینه Save For Web را انتخاب کنید. از پنجره باز شده Quality را روی ۶۰ ( High ) و سپس با پسوند jpg ذخیره کنید ( به حجم – کم – نمایش داده شده در زیر تصویر توجه نمائید!! )
استفاده از تگ ها :
تگ های H یا Heading، تگ هایی هستند که ارزش کلمات را نشان می دهند و شامل h1, h2, h3, h4, h5, h6 می باشد. بیشترین ارزش را تگ h1 و کمترین ارزش را تگ h6 دارد. از تگ h1 یک بار در کل صفحه و فقط در موضوع پست استفاده شود.  تگ h2 و h3 فقط دو بار در کل پست و بعنوان میان تیتر ها استفاده نمائیم. تک h4 تا h6 برای کلمات bold شده باشد.
نکته ۹ : استفاده تگ ها تقریبا بستگی به قالب دارد. یعنی چنانچه قالب سئو شده باشد این موارد رعایت شده است. همچنین برخی تگ ها از داخل ویرایشگر قابل تغییر است.
Ping Sites :
      اطلاع موتورهای جستجو از مطلب جدید برای ایندکس سایت که به اصلاح پینگ سایت نامیده می شود. چنانچه از وب مستر استفاده کنید، مشاهده می نمائید در زمانهایی که برای ارسال پست یا مطالب به وب سایت یا وبلاگ نظم زمانی ندارید، ایندکس صفحات جدید سایت بصورت نامنظم است و شاید ایندکس یک صفحه به چند روز نیز طول بکشد. ( بهتر است پست ها فـرضــــا هر روز یا هر هفته و… در ساعت ۲۰ ارسال شود تا موتور جستجوگر بداند در چه زمانی برای ایندکس به سایتتان مراجعه کند!! ) حال اگر در این فاصله زمانی پست جدید شما، غیر کپی و به اصطلاح دست اول باشد، امکان کپی شدن آن توسط بازدیدکنندگان سایتتان وجود دارد ( می توانند پست های اینچنینی را به نام دامنه خودشان به ثبت برسانند و مطلب شما بعنوان کپی در نظر گرفته شود ). در این زمان به سایتهای پینگ که در اصل معتمد و خبرگزار ربات ها هستند!!! اطلاع می دهیم که یک مطلب جدید در سایت درج نمودیم و آنها نیز جستجوگرها را مطلع می کنند. در وردپرس از تنظیمات به قسمت نوشتن و آگاهی دهنده‌های به‌روز شدن سایت مراجعه نمائید. لینک چند سایت مطرح در این زمینه عبارتست از:

http://rpc.pingomatic.com
http://blogsearch.google.com/ping/RPC2
http://blo.gs/ping.php
http://blog.goo.ne.jp/XMLRPC
http://ping.bitacoras.com
http://ping.bloggers.jp/rpc
http://ping.feedburner.com
http://ping.syndic8.com/xmlrpc.php
http://britblog.com
http://rpc.twingly.com
http://rpc.weblogs.com/RPC2
http://www.bloglines.com/ping
http://www.pingmyblog.com

      نکته ۱۰: اگر از وردپرس استفاده می نمائید، کادر مربوط به پینگ را خالی بگذارید و در زمانی که مطلب شما کامل شد لینک ها را اضافه و پست نهایی تان را ذخیره کنید. زیرا در هر بار ویرایش متون، یک ارسال به سایت ping و بالطبع آن برای موتورهای جستجو فرستاده می شود که می تواند نوعی اسپم محسوب شود.
در شبکه اجتماعی :
      ارسال یا انتشار مطالب در  شبکه های اجتماعی می تواند در یکتا بودن مطلب شما، خصوصا در مطالب جدید و دست اول کمک شایانی کند. روش اتوماتیک درج پست در شبکه های اجتماعی، استفاده از سایتهایی ست که این خدمات را ارائه می دهند مانند سایت TwitterFeed برای فیس، تویت و سایت HootSuit برای پلاس !
      نکته ۱۱ : تاریخ یک پست ملاک بر کپی نبودن آن مطلب است که به زمان ایندکس موتورهای جستجو و تاریخ انتشار آن در شبکه اجتماعی مرتبط با موتور جستجو بستگی دارد. ضمنا لینکها در اکثر شبکه ها noFollow هستند ولی تاثیر خود را خواهند گذاشت!!

تعداد بازديد : 1391
افزایش حجم ایمپورت SQL با استفاده از phpMyAdmin در نرم افزار XAMPP

خانه / نرم افزار کامپیوتر / هاستینگ – وب سایت / برنامه نویسی / PHP-MySQL / افزایش حجم ایمپورت SQL با استفاده از phpMyAdmin در نرم افزار XAMPP

افزایش حجم ایمپورت SQL با استفاده از phpMyAdmin در نرم افزار XAMPP

افزایش حجم ایمپورت SQL با استفاده از phpmyadmin در نرم افزار XAMPP با تغییرات max_allowed_packet و افزایش زمان آپلود در فایل های php.ini و my.ini امکان پذیر است. گاها نیاز است که اطلاعات دیتابیس هاست را جهت رفع خطا یا بررسی های دیگر در نرم افزارهایی که برای شبیه سازی سرور وب وجود دارند، مثل نرم افزار xampp وارد نمائیم که اگر صرفا از تنظیمات پیش فرض استفاده نمائیم، با پیغام خطای زیر روبرو می شویم:

You probably tried to upload too large file. Please refer to documentation for ways to workaround this limit

افزایش حجم ایمپورت SQL با استفاده از phpmyadmin در نرم افزار XAMPP

      با تغییرات در کدهای فایل php.ini و نیز فایل my.ini ( حتما از این ۲ فایل قبل از هر تغییری در آن بک آپ بگیرید ) که مراحل کلی آن بصورت مرحله به مرحله قرار گرفته است. به دلیل آنکه line هر کد در ورژن ApacheFriends XAMPP version 1.7.7 است، طبیعتا در ورژن های جدیدتر احتمال تغییر در شماره خط آن است که بهتر است با Search هر قسمت، اعداد مورد نظرتان را افزایش دهید. راهنمای افزایش حجم ایمپورت SQL زیر برای ورود یک دیتابیس ۱۰۰Mb در نطر گرفته شده است.

Step 1
line 129 in \xampp\php\php.ini: max_input_time
                    line 131   Development Value: 60 (60 seconds)  => (changed to) 600
                    line 132   Production Value: 60 (60 seconds)     => (changed to) 600

Step 2
line 442 in \xampp\php\php.ini: max_execution_time = 30              => (changed to) 300
                    line 449   Development Value: 60 (60 seconds)  => (changed to) 600
                    line 450   Production Value: 60 (60 seconds)     => (changed to) 600
Step 3
line 452 in \xampp\php\php.ini: max_input_time = 60                     => (changed to) 600
Step 4
line 735 in \xampp\php\php.ini: post_max_size = 8M                      => (changed to) 100M
Step 5
line 886 in \xampp\php\php.ini: upload_max_filesize = 2M        => (changed to) 200M
Step 6
line 35 in \xampp\mysql\bin\my.ini: max_allowed_packet = 1M     => (changed to) 20M
Step 7
line 148 in \xampp\mysql\bin\my.ini: max_allowed_packet = 16M   => (changed to) 20M
Step 8
Saved changes stopped MySQL ,Apache I also closed XAMPP Control Panel and open it again …. OR  Restart your PC

بعد از تغییرات فوق از پنل زمپ یا سرویس های ویندوز ، آپاچی و sql را ریستارت کنید یا سیستم عامل را ریستارت کنید.

تعداد بازديد : 1359